• Zápis prvákov

        • 26. 4. 2018
        • Začiatkom týždňa, 16. a 17.4.2018, sa na našej škole uskutočnil zápis žiakov do prvého ročníka. Žiaci si museli poradiť s ťažkými úlohami, ktoré sme si pre nich pripravili. Preverili nielen ich zručnosti, ale aj vedomosti týkajúce sa čísel, farieb, geometrických útvarov a mnohých ďalších oblastí. Žiaci dostali mnoho odmien za svoju šikovnosť, ale aj za odvahu, ktorú preukázali. Ďakujeme všetkým rodičom za prejavenú dôveru. Tešíme sa v septembri na našich prváčikov!

          Všetky fotografie našich nových prváčikov si môžete pozrieť v rovnomennom albume.

        • OZNAM

        • 26. 4. 2018
        • Oznamujeme rodičom, aby platby za obedy  v mesiacoch  jún a júl nerealizovali – zrušte si trvalé príkazy.  Aktuálny stav Vášho účtu a obdobie na aké sú obedy  prihlásené  zistíte aj na internete www. strava.cz,  zariadenie 9410.  V mesiaci júl Vám budú vrátené preplatky na stravnom za uplynulý školský rok. Preplatky do 10 € sa nevracajú, ostávajú na nasledujúci školský rok.  V mesiaci august zaplatíte stravné na mesiac september 2018.

          ZŠ A. Pavla

          Výdajná školská jedáleň                                                    

        • Deň otvorených dverí na našej škole.

        • 19. 4. 2018
        • Po viacročnej prestávke sa na našej škole opäť uskutočnil DOD, ako ho familiárne nazývame. Stalo sa tak      12. apríla a predchádzali mu horúčkovité prípravy. Zapojení boli všetci: od pána školníka, cez pani upratovačky, žiakov, učiteľov až po vedenie našej školy. Aj škola samotná prešla niekoľkými úpravami, vyzdobili sme triedy, chodby, vestibuly, aby všetci návštevníci videli, čo sa na našej škole robí a mohli si tak utvoriť ucelený obraz a rozhodnúť sa či zveria výchovu svojich detí do rúk práve nám.

                          Zvedavcov prišlo tak akurát, žiacke služby, ktoré sprevádzali návštevníkov po jednotlivých budovách to stíhali bez väčších problémov. Každý učiteľ mal pripravenú otvorenú hodinu, na ktorej prezentoval svoj spôsob vyučovania a prácu so žiakmi. Najväčší záujem bol, samozrejme, o prvý ročník a tak pani učiteľka mala najviac návštevníkov. Veríme, že všetci rodičia aj deti, ktorí našu školu v tento deň navštívili odchádzali s dobrým pocitom na duši. Rodičia s dôverou, že výchova ich detí, sa bude uberať správnym smerom a deti s radosťou, že v septembri nastúpia do školy kde okrem nových kamarátov nájdu aj chápavých učiteľov, ktorí im sprostredkujú poznanie a vedomosti potrebné pre život.

                          Ak ste sa nášho DOD z rôznych dôvodov nemohli zúčastniť, nezúfajte. Môžete prísť kedykoľvek, radi vám našu školu predstavíme, ukážeme a zodpovieme všetky vaše zvedavé otázky. Fotografie z tohto dňa si môžete pozrieť vo fotoalbume DOD­_2018.

           

                                                                                                                                        Spoločenstvo ZŠ Apoštola Pavla

        • Gymnastický štvorboj žiačok ZŠ kategória B - Okresné kolo

        • 12. 4. 2018
        • Nový úspech našej školy:

          : 2. miesto v súťaži družstiev

          Súťaž: Gymnastický šrvorboj žiačok ZŠ kategória B
          Kolo: Okresné kolo

          Dňa 28. marca 2018 sa žiačky našej školy zúčastnili na gymnastickom štvorboji žiačok ZŠ kategórie „B“. Žiačky súťažili v štyroch disciplínach – akrobacia, hrazda, preskok cez kozu a akrobacia na lavičke. V silnej konkurencii sa naše žiačky umiestnili na 2. mieste. Žiačkam gratulujeme!