• Poukázanie 2% zaplatenej dane z príjmu
        • Poukázanie 2% zaplatenej dane z príjmu

        • 2. 2. 2021
        • Milí rodičia,

          tak ako každý rok, aj teraz máte možnosť rozhodnúť o poukázaní 2 % zaplatenej dane z príjmu.

          Ak ste sa rozhodli, že poukážete túto sumu v prospech našej školy, môžete použiť priložený formulár, a to v prípade, že ste zamestnaný. Ak chcete prijímateľovi oznámiť, že ste mu zaslali svoje 2%, zaškrtnite v tlačive príslušný súhlas so zaslaním údajov. Vyhlásenie spolu s Potvrdením o zaplatení dane, ktoré Vám vystaví zamestnávateľ, doručte do 30.4.2021 na daňový úrad podľa Vášho bydliska.

          Ak podávate daňové priznanie ako fyzická alebo právnická osoba, použite uvedené údaje na vyplnenie príslušnej časti daňového priznania.

          Za podporu Vám ďakujeme!

          ZŠ A. Pavla

          SRRZ-Rodičovské združenie pri ZŠ A. Pavla

      • Organizácia vyučovania od 22.2.2021
        • Organizácia vyučovania od 22.2.2021

        • 19. 2. 2021
        • Od 22. februára 2021 pokračujeme vo výučbe v režime, ktorý bol nastavený pred jarnými prázdninami.

          Prezenčné vyučovanie pre žiakov 1. – 4. ročníka bude prebiehať podľa platného RH v škole. Pre všetkých platí povinnosť prísne dodržiavať všetky epidemiologické opatrenia a nosiť rúško po celý čas pobytu v škole. Dištančné vzdelávanie pre žiakov 5. - 9. ročníka bude naďalej prebiehať prostredníctvom MS Teams a Edupage. 

          PRI NÁSTUPE – Otestovaný musí byť jeden zákonný zástupca, ktorý so žiakom žije v spoločnej domácnosti. Test nemôže byť starší ako 7 dní. Zákonný zástupca odovzdá prvý deň nástupu podpísané Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti.

          OBEDY– Všetci žiaci 1. stupňa, ktorí sa stravujú v školskej jedálni, sú na obed prihlásení. V prípade, že niekto neplánuje nastúpiť budúci týždeň do školy, musí sa odhlásiť dnes – piatok - do 14.00, v prípade neočakávaných situácii aj telefonicky v pondelok ráno 6.00-6.30.  Harmonogram vydávania obedov: 1. ročník: 11.30, 2. ročník: 11.50, 3. ročník: 12.20, 4. ročník: 12.40.

           ŠKD – je naďalej v prevádzke od 7.00 – 15.00.

           

      • Požehnanie priestorov školy
        • Požehnanie priestorov školy

        • 11. 2. 2021
        • C+M+B Christus mansionem benedicat!    Kristus nech žehná tento dom!

          Našu školu po návrate z dlhých vianočných prázdnin  v utorok 9. 2. 2021 požehnal pán kaplán Jozef Marhefka. V každej triede bola spoločná modlitba, v ktorej sme prosili Pána o ochranu pred zlom a hriechom, o zdravie, pokoj, lásku, svornosť a vďačnosť. Súčasťou pobožnosti bola aj modlitba požehnania detí, modlitba Otče náš, pokropenie svätenou vodou a záverečné požehnanie. Miništranti kriedou napísali nad dvere 20 – C + M + B – 21.

          Nápis nám bude celý rok pripomínať Božie požehnanie. Vykročme teda s Božou pomocou do nasledujúceho roku 2021!

      • Návrat žiakov 1. stupňa do školy od 8.2.2021
        • Návrat žiakov 1. stupňa do školy od 8.2.2021

        • 5. 2. 2021
        • Od pondelka 8. februára 2021 sa obnovuje školské vyučovanie pre žiakov I. stupňa ZŠ.

          NÁSTUP – Podmienkou nástupu do školy je negatívny test minimálne jedného z rodičov.Testovať sa budú aj všetci zamestnanci školy. Na testovanie využite už existujúce odberové miesta. Žiaci sa netestujú, aj keď presiahli vek 10 rokov.

          V pondelok 8. februára 2021 môžu prichádzať žiaci od 7.00, pred vstupom do budovy školy bude čakať pedagogický pracovník, zabezpečujúci ranný filter, ktorému žiak odovzdá podpísané Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov. Pokiaľ nemáte možnosť tlačivo si vytlačiť, môžete si ho prevziať v priebehu dnešného dňa priamo v škole. 

          ROZVRH HODÍN – vraciame sa k RH, podľa ktorého prebiehala výučba v decembri. 

          Prezenčné vyučovanie pre žiakov 1. – 4. ročníka bude prebiehať podľa tohto rozvrhu v škole. Pre všetkých stále platí povinnosť prísne dodržiavať všetky epidemiologické opatrenia (Rúško – Odstup - Ruky) a nosiť rúško po celý čas pobytu v škole.  

          Dištančné vzdelávanie pre žiakov 5. - 9. ročníka sa nemení, bude prebiehať formou online hodín cez MS Teams a samostatnej práce žiakov na zadaniach cez Edupage.  

          OBEDY– Všetci žiaci 1. stupňa, ktorí sa stravujú v školskej jedálni, na obed prihlásení. V prípade, že niekto neplánuje nastúpiť budúci týždeň do školy, musí sa odhlásiť dnes – piatok - do 14.00, v prípade neočakávanej situácie v pondelok ráno do 6.30.  Odhlasovanie je možné len telefonicky na t.č. 0903 982520.

          Harmonogram vydávania obedov: 1. ročník: 11.30, 2. ročník: 11.50, 3. ročník: 12.20, 4.ročník: 12.40.

          ŠKD – je v prevádzke od 7.00 – 15.00. Každá trieda vytvára samostatné oddelenie.

          Ministerstvo školstva zverejnilo manuál návratu do škôl od 08.02.2021. Celé znenie si môžete prečítať kliknutím na odkaz https://www.minedu.sk/navrat-do-skol-2021-aktualizovany-k-8-2-2021/.

      • Dôležitý oznam
        • Dôležitý oznam

        • 3. 2. 2021
        • Od pondelka 8. februára 2021 plánuje ministerstvo povoliť návrat do škôl pre žiakov prvého stupňa základných škôl. Testovanie mladších žiakov nebude povinné, avšak otestovaný musí byť jeden z ich rodičov a zamestnanci školy. Platnosť testu je 7 dní. Ak sa rodič rozhodne, že sa nebude testovať, a dieťa nebude môcť nastúpiť do školy, ostáva v dištančnej forme (zadávanie úloh cez Edupage). V takomto prípade bude mať žiak dlhodobo ospravedlnenú absenciu. Rodičia nebudú môcť poberať OČR. Jarné prázdniny minister školstva neplánuje zrušiť. Bližšie informácie zverejníme na stránke školy zajtra, resp. v piatok.