• Zápis do 1. ročníka 2020/2021
        • Zápis do 1. ročníka 2020/2021

        • 27. 3. 2020
        • Vážení rodičia budúcich prváčikov,

          zápis do 1. ročníka sa mal konať v dňoch 16. - 17. apríla 2020 od 13,30 hod. do 17,00 hod.

          Z dôvodu vzniknutej situácie - šírenia koronavírusu COVID-19 sa nedá dodržať termín ZÁPISU a zápis sa bude konať bez osobnej prítomnosti budúcich žiakov.

          Ak ste sa rozhodli zapísať svoje dieťa do našej školy, vyplňte elektronickú prihlášku, najneskôr do 30. 04. 2020. Overenie údajov poskytnutých zákonnými zástupcami sa uskutoční do dvoch týždňov od skončenia mimoriadneho prerušenia školského vyučovania.

          Vám rodičia, ktorí ste sa rozhodli zapísať dieťa do našej školy, vyslovujeme svoje úprimné ďakujeme. Veríme, že vzájomnou spoluprácou dosiahneme spoločné ciele.

          V prípade otázok neváhajte a kontaktujte nás.

      • OZNAM
        • OZNAM

        • 27. 3. 2020
        • Minister školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 v nadväznosti na prerušenie od 16. marca 2020 do 29. marca 2020 prerušuje aj naďalej vyučovanie na školách a školských zariadeniach v období od 30. marca 2020 do odvolania.

          Toto obdobie nie je obdobím školských prázdnin, ide o osobitný režim preventívnych opatrení na predchádzanie šírenia ochorenia COVID-19. Škola zabezpečuje samoštúdium žiakov prostredníctvom elektronickej komunikácie s pedagogickými zamestnancami školy.

          Ďalší harmonogram školského roka bude závisieť od epidemiologického vývoja a od rozhodnutia Ústredného krízového štábu. Minister určil nové termíny podávania žiadostí o prijatie žiakov do školy, zápisov do základnej školy, podávania prihlášok na stredné školy, prijímacích skúšok na stredné školy a iné. Dôležité termíny nájdete po kliknutí na odkaz. Viac info  na www.ucimenadialku.sk.

        • Informácia pre rodičov o fungovaní CPPPaP Lipt. Mikuláš

        • 27. 3. 2020
        • Odborní zamestnanci  Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Liptovskom Mikuláši sú Vám k dispozícii aj v týchto ťažkých dňoch a preto pre vás pridali do menu na ich webovej stránke www.cpppaplm.com,  novú záložku pod názvom "ZVLÁDNEME  TO SPOLU". Tu budú  priebežne  vkladať informácie pre vás, ako zvládnuť takúto situáciu, ale aj pracovné listy pre vaše deti. Nie len to,  na stránke nájdete aj ďalšie nové zložky ako sú logopédia, KBT koronavírusu, relaxácia pre rodičov a deti.

          Taktiež vytvorili fc. stránku pod názvom centrum okoličné

          Na tejto stránke ich môžete kontaktovať na uvedené telefónne čísla alebo e-mailové adresy.

          Sú tu pre vás:

          telefonickou formou v čase od 07:00 do 12:00 hod. (044/5525021; 0901707526)

          alebo

          e- mailovou formou, alebo cez web stránku zariadenia - každý pracovný deň do 15:00 hod ppplm@stonline

          alebo  e-mailom na konkrétneho potrebného zamestnanca:

          frajtova@cpppaplm.com, hlavajova@cpppaplm.com, oskova@cpppaplm.com, janaglutova@cpppaplm.com, cedzova@cppppaplm.com, nedelkova@cpppaplm.com, dziakova@cpppaplm.com, adamkovicova@cpppaplm.com, magerciakova@cpppaplm.com, slovik@cpppaplm.com, lukacova@cpppaplm.com, hucikova@cpppaplm.com)

          Priestory CPPPaP sú   pre verejnosť, návštevy a pohyb cudzích osôb  ZATVORENÉ!

           

        • OZNAM PRE ŽIAKOV A RODIČOV !

        • 13. 3. 2020
        • Rozhodnutie zatvoriť školy sa dotkne všetkých činností každodenného života nás všetkých. Preto Vás prosíme, aby ste opatrenia brali vážne, dodržiavali pokyny krízového režimu a venovali čas aj učeniu podľa pridelených úloh učiteľmi.

          -  Karanténa z dôvodu šírenia ochorenia koronavírusu znamená, že všetci žiaci našej školy budú v domácej izolácii. Na základe nariadenia je zakázané navzájom sa stretávať v bydliskách, alebo mimo domu (parky, obchodné centrá, ihriská, aquaparky, lyžiarske strediská a pod.). Počas dopoludnia sa žiaci majú venovať individuálnemu vzdelávaniu v domácom prostredí, podľa pokynov vyučujúcich.

          - Vyučovanie bude prebiehať cez internet. Obmedzenie vyučovania v školách nie sú prázdniny. Prosíme žiakov a rodičov, aby od pondelka 16. 3. 2020 komunikovali s vyučujúcimi cez internet (EduPage, Office 365, emaily, elearning programy a pod.). Žiaci sú povinní plniť zadané úlohy podľa pokynov vyučujúcich.

          - Vyučovanie by malo začať 30. 3. 2020 (pondelok). Pravidelne sledujte stránku školy, prostredníctvom ktorej Vám dáme vedieť všetko potrebné. 

          Vážení rodičia, milí žiaci, žiadame Vás, aby ste dôsledne dodržiavali tieto pokyny a zmysluplne vypĺňali čas tak, aby sa doma žiaci nenudili a nevyhľadávali iné spôsoby na trávenie voľného času, ktoré nie sú vhodné počas karantény.

           

        • Dôležitý oznam!

        • 12. 3. 2020
        • Vážení rodičia a žiaci,

          od pondelka, 16. marca 2020,  sú na základe rozhodnutia Ústredného krízového štábu na území Slovenska zatvorené všetky školy, minimálne do piatka 27. marca 2020.

          Zajtra, 13. marca 2020, bude vyučovanie prebiehať podľa rozvrhu ale v skrátenom režime:

          ročníky 1 – 4 sa budú učiť 4 vyučovacie hodiny (do 11.30),

          ročníky 5 – 9 sa budú učiť 5 vyučovacích hodín (do 12.20).

          Obedy v školskej výdajnej jedálni a školský klub budú ako zvyčajne.

        • Koronavírus COVID-19

        • 9. 3. 2020
        • Ministerstvo školstva vydalo druhé usmernenie v súvislosti so šírením koronavírusu.

          V súvislosti so šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 zasadal dňa 6. 3. 2020 Ústredný krízový štáb, ktorý prijal viaceré nové opatrenia a zákazy. Na základe uvedených prijatých opatrení Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR vydáva 2. usmernenie k šíreniu koronavírusu pre školy, školské zariadenia, zamestnancov rezortu školstva a športové zväzy v tomto znení:

          https://www.minedu.sk/ministerstvo-skolstva-vydalo-druhe-usmernenie-v-suvislosti-so-sirenim-koronavirusu/

        • DUCHOVNÁ OBNOVA ŽIAKOV

        • 3. 3. 2020
        • V priebehu zimy sa žiaci 7., 8., a 9. ročníka zúčastnili duchovnej obnovy v Diecéznom centre mládeže vo Važci, kde mohli uvažovať o tom, či jestvuje Boh a keď áno, tak prečo a ako s ním rozvíjať svoj vzťah. Program obnovy bol vždy veľmi pestrý, popri modlitbe, sv. omši a prednáškach sme sa stihli aj niečo zahrať, či zažiť akčné dynamické aktivity. Ďakujeme DCM Premeny vo Važci za ich ochotné srdcia, s ktorými nám slúžili.